zondag 12 november 2017: Voorstelling Intersoc vakantie naar Harrachov

Met de Bos en Heikabouters naar HARRACHOV –HOTEL FIT FUN-TSJECHIE –ZONDAG 24/06 t/m 03/07/18.(10d)

Logeren in Hotel Fit Fun ,gelegen in h et Reuzengebergte. Veel wandel-en fietspaden in de mgeving. Het hotel heeft een binnenzwembad, wellnes Spa en bubbelbad,bowlingbanen Excursies naar oa. Praag, Liberc en Jelenia Gora. Mogelijke excursies naar oa.Praag, Liberc en Jelena Gora.

Maaltijden:
Volpension: welkomstdrank, ontbijtbuffet, ’s middags (snack, soep, saladebuffet,…) en ’s avonds ruime menukeuze (saladebuffet, vlees, vis, vegetarisch menu, desserten,…), Water en wijn bij de maaltijden. Avondanimatie.

All-in met charme-service:
All-in met charme-service. Van 8 uur tot middernacht: - Koffie, thee en chocolademelk, fruitsap en water Van 11.30 uur tot middernacht: Frisdranken, pils en wijn van het vat. Deelnemingsprijs : 698 € / all-in-formule (=prijs exclusief etappehotel !), Boeken jullie voor 1/12 krijg je nog 10 € korting per pers.

 

De verplaatsing is met de bus, maar omdat de afstand ong. 978 km is, doen we de heenreis gespreid over 2 dagen met een overnachting in een etappehotel in Duitsland.
Gelieve er wel rekening mee te houden dat er voor de bijkomende overnachting op de heenreis met avondeten en ontbijt ongeveer een meerprijs van 60 € extra kan bij komen . Het etappehotel ligt momenteel nog niet vast, de 60 € is een schatting, maar het juiste bedrag zal wel gekend zijn tegen de voorstellingsdatum.

Voor meer info over dit hotel bekijk de website : www.Intersoc.be /nl/zomervakantie/intersoc-hotel/harrachov

  

VOORSTELLING VAN DEZE REIS waarop jullie allemaal welkom zijn :
ZONDAG 12 /11/ 2017 
14 u
In het Schutterijlokaal St. Sebastiaan, Kantonale Baan, 3665 AS Limburg verwelkomen we Vera Verbeeck van Intersoc, zij zal ons verder informeren. Graag een bevestiging van je aanwezigheid voor 1/11 bij Jean Willems 089 38 19 15 of 0493 19 29 73