Artikelen

zaterdag 05 mei 2018: Wandeling met Jan Peumans Riemst > Banneux

Beste wandelvrienden,

Op ZATERDAG 05  mei  krijgen onze stevige stappers de mogelijkheid om zich nog eens te geven voor een afstand van ongeveer 44 km. We doen dit samen met onze vrienden uit Riemst, Jan Peumans en Co. Inschrijving vanaf 6.30 u in het Gemeentehuis, Maastrichtersteenweg 2b, 3770 Riemst

kostprijs 5 € (de dag zelf te betalen)

De wandeling vanuit Riemst vertrekt ’s morgens om 7 u  we gaan van daaruit te voet naar Banneux. Hoe jullie het best in Riemst geraken bekijken we wel als we het aantal kandidaten kennen, mogelijk met car-pooling vanuit Opglabbeek (om kwart voor 6) naar Riemst (aanwezig zijn 06-05-2017, Riemst>Banneux en Busuitstap naar Kanneom half 7 aan het gemeentehuis in Riemst).

Onderweg zijn er 2 bevoorradingsplaatsen met koffie, koeken, soep, taart en drankjes. Best ook eigen bevoorrading meenemen.

Voor een vlotte organisatie willen we natuurlijk weer heel vlug weten wie er mee wenst te gaan, geef je dus tijdig aan bij JEAN WILLEMS, voor woensdag 25 april,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 089 38 19 15  en vertel erbij of je met de wagen tot Riemst wil rijden en mogelijke liefhebbers kan opladen, wij moeten dan ook nog liefhebbers(= niet-wandelaars) zoeken die jullie in Banneux willen oppikken na de wandeling en de chauffeurs in Riemst afzetten.

Niet-leden wandelaars zijn eveneens welkom, we vragen aan jullie om deze info door te geven aan de geïnteresseerden .