Artikelen

zondag 25 februari 2018: Busuitstap: Antwerpen Wandelt bij de Natuurvrienden Zoersel

Regio Wandeldag bij de Natuurvrienden.
35 steTrappistentocht
ZONDAG 25/02/2018 ANTWERPEN Wandelt!

Wie er graag bij is schrijf je in uiterlijk (of tot volzetting 54 pl) op ZONDAG 11/02 (onze wintertocht)


Ja, wij zijn al weer druk bezig om onze kaboutertjes in beweging te houden…Daarom plannen we onze volgende busreis al in putje winter, kan dus van alles.. sneeuwen, regenen, ofwel 25 ° hier in België weet je nooit ! Maar daar laat een wandelaar zich toch niet door afschrikken…??? Iedereen ontvangt ook een lenteplantje (een goed teken?) 90 % mooie bossen tussen Sint Antonius en Sint Job. Met ruime en verzorgde rustplaatsen.

Start: Beuk en Noot – Sporthal, Achterstraat, Sint-Antonius-Zoersel
Vertrek: 08.00 – 15.00u
Afstanden: 6 – 12  – 20 – 25 – 30 – 40km.(6 km ook met controlepost)

Op zondag 25/2/2018 is het aan de Natuurvrienden Zoersel om zich te bewijzen als organisator van de regionale wandeldag Antwerpen. Ze hopen iedere deelnemer, van gelijk welke afstand, een aangename wandeling te bezorgen. Iedere wandelaar zal evenwel minstens één keer een Trappistenabdij tegenkomen op zijn pad.Abdij Onze-Lieve-Vrouw van Nazareth en de abdij van Westmalle

In de namiddag krijgen jullie de mogelijkheid om via de toeristischedienst een bezoek of rondleiding te doen in het vernieuwde lindepaviljoen, daar heeft een eeuwenoude eik een plaats gekregen waar interactief kan geluisterd worden naar verhalen over de linde over vroeger en nu, of mogelijk een bezoek aan een diamantmuseum, daar moeten we eerst nog verdere afspraken rond maken.

We vertrekken zoals altijd ’s morgens om 8 u aan de sporthal in Opglabbeek en om 8u15 in As aan de kerk.

Kostprijs: Je nieuwe BUSBON (2018) of 5 € cash per persoon of wandelbladen inruilen hiervoor kan ook. De inschrijving wordt betaald door onze clubkas.
Inschrijven doe je zoals gewoonlijk bij JOSE VERHEYEN tel. 0495/16 54 40 of mailen mag ook Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 11/02/18 of tijdens onze eigen wintertocht.(mochten er nog plaatsen vrij zijn).