Artikelen

vrijdag 12 januari 2018: Nieuwjaarsviering Wandelsport Vlaanderen te Genk

Feestzalen Elysee, Koerlostraat 27, 3600 GENK vanaf 18u45 gaan de deuren open, en er wordt stipt gestart om 19u15.

Jullie zullen ondertussen wel allemaal het Walking Magazine gelezen hebben ? En zich mogelijk de vraag stellen of onze clubs hier ook aan meedoen ?

Wel ja, vermits wij volgend jaar zelf geen nieuwjaarsreceptie plannen, nav ons ledenfeest op 16/12, zouden wij graag ingaan op de uitnodiging van het regiobestuur van WSVL om tijdens deze viering onze verdienstelijke leden in de Ereclub te laten opnemen. Dit houdt in dat alle leden die 20.000 km(of een veelvoud ervan) of 1000 tochten (of een veelvoud ervan) gehuldigd worden tijdens deze vieringen. De wandelaars die voor het eerst gehuldigd worden,moeten een keuze maken in welke categorie ze willen gehuldigd worden, ofwel voor de afgelegde kilometers ofwel voor het aantal deelnames aan tochten. Alle gehuldigde leden ontvangen een leuk aandenken, een getuigschrift en mogen GRATIS mee aan tafel voor een lekker menu. Hun partners (niet gehuldigden) mogen ook mee aan tafel maar betalen zelf voor het etentje 35 € per pers. Iedereen is van harte welkom !

Via deze huldiging toont de federatie (WSVL) zijn appreciatie naar de actieve wandelaar. Alle (bestuurs) leden Bos en Heikabouters die denken gehuldigd te kunnen worden, moeten contact opnemen met ons bij voorkeur bij JOSEE VERHEYEN, ook liefst via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en jullie keuze opgeven) zij kan jullie inschrijven voor deze vieringen.

Clubs kunnen uiterlijk tot 15/12/17 inschrijven bij de federatie, dus als je wil meefeesten geef je naam lidnummer en voorkeur( 20000km of 1000 tochten) door bij Josee voor 1 DECEMBER 2017 !!! Wacht aub niet het laatste moment af om te vragen je in te schrijven voor deze huldiging.